Književnost

Priča sa srećnim krajem – “Happy End” Mirjane Bobić Mojsilović u prodaji

Roman „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović je priča o idealnom muškarcu, o knjigama, čitanju i potrazi za piscem jednog romana koji menja živote glavnim junacima. Priča koja se završava srećnim krajem.

Ljuba ima četrdeset godina, propali brak, depresivna je i usamljena je, ima paničan strah od starenja i izgubljenog vremena, ali je i dalje nepopravljivo romantična. Đorđe je čovek koji je sposoban da voli, on je pisac, ali je i ubica.

Ovo je priča o idealnom muškarcu, o knjigama, čitanju, o potrazi za piscem jednog romana koji menja živote glavnim junacima. Ovo je priča koja se završava happy endom.

„’Happy End’ je moj prvi ljubavni roman i prvi domaći roman koji je bez stida priznao da se tu radi o ljubavi. I o knjigama koje spasavaju živote. I ni posle 17 godina nije izgubio na svežini, humoru i autentičnosti. Stvar je vrlo jednostavna – svima je potreban srećan kraj“, rekla je autorka povodom izlaska knjige.

Mirjana Bobić Mojsilović je spisateljica i slikarka. U Laguni je objavila romane „Dnevnik srpske domaćice“, „Happy End“, „Azbuka mog života“, „Muška azbuka“, „Gospodin Pogrešni“, „Traži me“ i „Tvoj anđeo čuvar“. Autorka je šest pozorišnih komada. Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

„Happy End“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *