Beauty

Hijaluronska kiselina i mineralizovana termalna voda sada i u novom Vichy MinéralBlend puderu

Svež izgled i ujednačen ten neki su od najvažnijih koraka u postizanju željenog izgleda, jer i najmanja nepravilnost odvlači pažnju sa onog šta želimo da istaknemo – lepih očiju, usana, zanimljivih crta lica. Pritom je česta greška korišćenje pogrešnih vrsta pudera, jer odabrati puder koji najbolje odgovara našoj koži znači pogoditi dobru nijansu, ali i sastojke koji pružaju koži sve potrebno za zdrav izgled.

Odgovor još jednom dolazi iz Vichyja, koji je svoju ponudu pudera obogatio novom, inovativnom linijom MinéralBlend hidratantnih pudera formulisanih sa dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, koji smanjuju znakove umora i poboljšavaju stanje kože iz dana u dan. U čemu se nova linija razlikuje od prethodnih? Odgovor je – u hydrabooster tehnologiji i njenom vodenom sastavu. Preciznije rečeno, MinéralBlend puderi sadrže 70% vodene baze obogaćene Vichy mineralizovanom termalnom vodom, hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla i mineralnim pigmentima, koji na prirodan način neguju kožu i svakodnevnom primenom poboljšavaju njeno ukupno stanje. Prozračna formula za celodnevni sveži izgled krije nekoliko tajni, hijaluronska kiselina prirodnog porekla zadržava hidrataciju iznutra i oslobađa blistavost na površini kože, dok vodena osnova obezbeđuje trenutni osećaj svežine bez masnog traga.

Šta je MinéralBlend?

Neguje, a nije BB krema. Ne ostavlja efekat maske na licu, a prekriva. To je MinéralBlend. Novi Vichy puder dostupan je u šest nijansi čija su imena
inspirisana prirodnim elementima kao što su glina, gips, granit, minerali i poludrago kamenje – 01 Clay, 03 Gypsum, 06 Ocher, 09 Agate, 11 Granite i 12 Sienna. Pri nanošenju besprekorno se stapa sa kožom i omogućava joj da diše tokom celog dana, za 16-časovnu blistavost. Dan za danom, stanje kože je poboljšano, a znakovi umora su smanjeni. Zahvaljujući novoj generaciji Vichy MinéralBlend pudera Vaša koža će disati, izgledaće sveže i imaće zdravi sjaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *