Gradski vodič

DRUGO IZDANJE ENTER FESTIVALA UZ SONIQUE, ALEXANDRU STAN, SARU JO, SARS, GENERACIJU 5, COBY-JA I MNOGE DRUGE IZVOĐAČE

Drugo izdanje beogradskog festivala ENTER, održaće se od 27. juna do 29. juna u prelepom ambijentu Topčiderskog parka. Tokom tri dana bogatog muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača, kako svetske, tako i domaće scene. Kao i prošle godine, ulaz na festival je besplatan.

ENTER festival ove godine otvara se u četvrtak 27. juna uz zvuke pop, dens i elektronske muzike. Na otvaranju će nastupiti slavna britanska zvezda Sonique, vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, poznata po hitovima kao što su “Sky”, “Alive” i “It feels so good” koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na najslušajnijim radio stanicama. Ovoj popularnoj pevačici pridružiće se rumunska pop zvezda Alexandra Stan, za čiji vrtoglav uspeh je zaslužan njen najpoznatiji hit “Mr Saxobeat” koji se vrteo na mnogim top listama, kao i Sara Jo – naša pop pevačica, učesnica Prvog glasa Srbije i Pesme Evrovizije, Angelina – umetnica čarobnog glasa koja osvaja naše prostore i Rika – britanska tinejdž zvezda u usponu.

Drugi dan festivala, petak 28. jun, namenjen je ljubiteljima rok zvuka, kada će nastupiti popularni bendovi domaće scene, S.A.R.S. i Generacija 5, koji se mogu pohvaliti rado slušanim hitovima. Te večeri ritam će se pojačati nešto tvrđim zvucima grupe Iskaz, da bi erupcija hard rok i hevi metala stigla uz grupu Mortal Kombat, NBG i mnoge druge.

Treći dan festivala, subota 29. jun, posvećen je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Gazda Paja – srpski reper i MC, Surreal, Mili, Fox i mnoge druge trep zvezde.

ENTER festival je prvi beogradski festival muzike na otvorenom. Svoje debi izdanje imao je u junu 2018. godine, kada su nastupile svetske, domaće i regionalne zvezde kao što su: Inna, Akcent, Seeya, Coby, Bad Copy, Mortal Combat, Surreal, Iskaz, Ničim izazvan i mnogi drugi. Održao se u predivnom ambijentu Topčiderskog parka, neposredno blizu Miloševog konaka. Koncertni prostor tokom održavanja prvog izdanja festivala, posetilo je više od 35 hiljada ljudi. Pokrovitelji festivala i ove godine su: Gradska opština Savski venac, Grad Beograd i CEBEF.

Informacije o festivalu možete pratiti putem sajta www.enterfestival.org/ kao i preko društvenih mreža Facebook i Instagram Enter Festival Beograd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *