Ideje za dom

Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma Ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.

Novi asortimani dočaravaju tri italijanske pokrajne Toskanu, Umbriu i Trentino po kojima su nazvane i nove kolekcije.

Na simbolično predstavljenom italijanskom trgu instalitanom u centru salona mediji su se upoznali sa sistemom elemenata TOSCANA koji donosi savremen tematski koncept uređenja dnevnog boravka, sinonimom za praktičnost, udobnost i jedinstven stilski izraz. Dizajn i organizacija elemenata kolekcije TRENTINO doprinose praktičnim i estetski autentičnim rešenjima za opremanje enterijera, a posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru, kažu iz Forma Ideale. Dok sistem elemenata UMBRIA krasi elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantni kolorit drvo dekora.

“Drago nam je sto imamo priliku da našim kupcima u Srbiji donesemo duh Italije i da im predstavimo kako smo kroz inspiraciju tri pokrajne Toskana, Umbria i Trentino osmislili nove kolekcije. Sada je, posle velikog Sajma u Kelnu kolekcija dostupna i nasim građanima identično visokog kvaliteta i pažljivo osmišljenih detalja”, kaze Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Mediji su imali prilike da uživaju i u tonovima italijanskih virtuoza praćenih muzičkim kvartetom Mistick cello dok je italijanska zakuska, sa vrhunskim vinom i fukačom ali i neizostavnim espresom, zaokužila potpuni utisak o novitetima iz Italije i prenela najautentičnije momente sve tri pokrajne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *