Biznis & Finansije Nekategorizovano

Kompanija LG donirala klima uređaje Institutu za neonatologiju

Kao društveno odgovorna kompanija svesna svakodnevnih problema sa kojima se susreću zdravstvene ustanove u Srbiji, a u cilju unapređenja uslova boravka prevremeno rođene dece u Institutu za neonatologiju u Beogradu, kompanija LG Electronics (LG) ovoj ustanovi donirala je četiri nova LG Dual Inverter klima uređaja.

Najnoviji klima uređaji kompanije LG Electronics (LG) sa ugrađenim Dual Inverter kompresorom štede energiju, a opremljeni su i nizom korisnih funkcija i naprednih tehnoloških rešenja koja će umnogome olakšati boravak novorođenčadi u Institutu. Osim antibakterijskih filtera koji pomažu u sprečavanju prodiranja minijaturnih čestica prašine, polena i grinja u prostoriju, ovi LG klima uređaji opremljeni su i visokoefikasnim ekološkim rashladnim sredstvom R32. Pored toga što ima viši indeks hlađenja nego što je to slučaj kod drugih tehnologija freona, tehnologija Freon R32 je i ekonomičnija i bezbednija.

Sredstva za kupovinu dragocene pomoći Institutu za neonatologiju donacijama su obezbedili zaposleni u kompaniji LG Srbija, ali i zaposleni iz regionalnih predstavništava kompanije.

Donacija Institutu za neonatologiju predstavlja investiciju u budućnost dece i Srbije i veoma smo ponosni što smo bili u prilici da obezbedimo klima uređaje ovoj instituciji. Obilaskom Instituta uverili smo se da će proizvodi koje danas doniramo sigurno biti od velikog značaja kako deci i roditeljima, tako i zaposlenima u Institutu. Kompanija LG ima razvijenu kulturu društveno odgovornog poslovanja i trudićemo se da i ubuduće učestvujemo u sličnim akcijama, sa prioritetom da pomognemo deci”, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *