Boost-ujte svežinu vašeg lica i pogleda uz Minéral 89 liniju

Laboratorije Vichy lansirale su prošle godine ultrahidratantni dnevni booster Minéral 89 – svež, lagan serum koji se u trenu upija u kožu i jača njenu barijeru. Budući da je namenjen i ženama i muškarcima, a odgovara i svim tipovima kože, tokom godinu dana korišćenja u njegovu učinkovitost uverili su se brojni korisnici, dermatološki i farmaceutski stručnjaci, i izneli #89razlogazamineral89, koji su podeljeni na Vichy sajtu.

Sve one koji su zavoleli Vichy Minéral 89 booster obradovaće informacija da je lansiran Minéral 89 Eyes, nega za jačanje i obnavljanje kože oko očiju. Ovaj proizvod predstavlja pravu dozu snage za svežiji pogled, sa 89 odsto mineralizovane termalne vode Vichy formulisane sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla i čistim kofeinom, koji je poznat po delovanju protiv znakova umora. Formula proizvoda je hipoalergena, oftalmološki, dermatološki i klinički je ispitan, namenjen i osetljivoj koži.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA