Kreativan prostor

Simpo proglašen za “ambasadora dobre usluge”

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu, dodeljena su 14. godinu za redom u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Najpoznatiji srpski brend nameštaja “SIMPO”, koji je u poslovima opremanja na svetskom tržištu prisutan više od 30 godina nagrađen je u kategoriji “Partner hotelske industrije”. 

U portfoliju SIMPA su brojni poslovni i rezidencijalni objekti kao i hoteli širom Evrope i na Bliskom Istoku, među kojima su i Svetski trgovinski centar u Moskvi, hotel KlausK u Helsinkiju, Clarion u Stokholmu, 12 Month Luxury Resort u mestu Pilio u Grčkoj, Four Seasons na Kipru, Intercontinental u Dohi, Hilton u Dablinu, Hilton u Podgorici, Hotel i vila Ambasador u Opatiji, Hotel Imperial u Opatiji, The Chedi Luštica Bay, Rajićeva Shopping Center u Beogradu, Hotel Mama Shelter u Beogradu, Radisson Blu u Dablinu kao i drugi hoteli visoke kategorije. 

Tokom tri decenije rada na opremanju enterijera, SIMPO je među klijentima stekao ugled kvalitetnog, fleksibilnog, efikasnog i pouzdanog partnera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *