Blog

Novi Barcaffè Perfetto proizvod – nova doza uživanja

Među već dobro poznatim Barcaffè Perfetto kapsulama se sada krije novi ukus vrhunskog espresa za sve one koji žele da uživaju u produženoj verziji omiljenog napitka. Barcaffè Perfetto Lungo ima bogatu penu i uravnoteženu strukturu i u potpunosti zadržava jačinu i neodoljiv ukus espresa, a kapsule su kompatibilne sa Nescafe Dolce Gusto aparatima.


Ova savršena kafa u kapsuli upotpunjuje već bogat portfolio visoko kvalitetnih mešavina espreso kafe. Barcaffè Perfetto kapsule podrazumevaju veoma jednostavnu pripremu, jer je potrebno svega nekoliko minuta da biste pred sobom imali šoljicu kafe savršenog ukusa, a ujedno su i i vrhunac dugogodišnje potrage za idealnom mešavinom espreso kafe vrhunskog kvaliteta. Iza njih stoji tradicija duga čak 50 godina koja prati moderan način života i globalne trendove, a uz to prilagođena je da odgovara lokalnim ukusima u celom regionu.

Kada jednom osetite zavodljivu aromu Barcaffè Perfetto espresso, znaćete da je pred vama nova dimenzija ukusa, stvorena za uživanje. Ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta, očekuju vas i pokloni iz Perfetto kolekcije: dekorativna šolja, kašičica za kafu, šoljica za poneti, set za dekorisanje kafene pene i kutija za kapsule. Priuštite sebi dobar osećaj u kapsuli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *