Nekategorizovano

Moj partner u svakom danu

Dobar kroj = uspeh u životu

Spajajući modu i trendove, brushalter postaje magija dobrog i zdravog izgleda. Kada su u pitanju dizajneri koji stoje iza linija brenda Bonatti, oni su svojim izborima dezena, krojeva i tipova ⸺ sa ili bez žice, push-up ili sportskih, prilagodili brushalter svakoj ženi, tipu njenog tela i ličnom stilu.

Nema te prilike gde brushalter neće priteći u pomoć, biti pravi prijatelj i saveznik. Nema te sezone u kojoj brushalter neće ispratiti svaki komad odeće na način koji pleni i prija.

Od samog jutra, na poslu ili fakultetu, brushalter postaje saveznik koji svoju nežnost i udobnost deli sa tobom. Prati svaku situaciju, bilo da je to večernji izlazak na jedno rame ili bez bretela, on je više od zanimljivog detalja, bilo kog kolorita i uvek tu da preokrene situaciju, tako da sve izgleda bolje.

Briga o tome da li imaš široka ili uzana ramena, velike ili male grudi uz Bonatti postaje nevažna jer tvoj brushalter poštuje tvoje mere. On će ti privući pažnju dezenom i dizajnom, to bude ljubav na prvi pogled, a onda će te osvojiti svojom formom i udobnošću i zaljubićeš se u njega. Brushalter je sasvim sigurno najpotrebniji komad svake sezone i teško ga je nekome pokloniti jer traži personalizovan pristup.

Kupovina brushaltera je samo tvoja priča. Pomešan osećaj uzbuđenja zbog šopinga i romantičnosti zbog onoga što se kupuje, čini da kupovina donjeg veša, a pogotovo brushaltera,  koji više nego išta ističe tvoju ženstvenost, bude pravi užitak.

Dobrim izborom brushaltera ćeš pre svega učiniti sebi veliku uslugu, osećaćeš se moćnije, ženstvenije i lagodnije, a to će ti dati više snage kroz svaki novi dan.

Lj.B.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *