Nekategorizovano

Savršen espresso na klik od vas!

Koliko puta ste ovih dana priželjkivali da popijete savršen espresso dok uživate u popodnevnom odmoru, nakon svih dnevnih obaveza? Ne morate da se odričete malih dnevnih zadovoljstava koja vam najviše znače, jer uz Barcaffè Perfetto najkvalitetnija espresso kafa stiže do vašeg praga u samo jednom kliku!

Pravi obožavaoci kafe saglasni su da bez nje ne može da počne dan, dok će se radoholici verovatno složiti i da nema zadovoljstva uporedivog sa prvim srkom espresso kafe nakon uspešno završenog dana na poslu. Istina je da se većini radno okruženje značajno promenilo proteklih meseci, ali i da smo svi dobili više vremena i mogućnosti za male dnevne užitke kao što je ležerno ispijanje kafe, kad god to poželimo.

Da zaista bude tako, a naša omiljena espresso kafa nađe najbrži put do nas i bude nam uvek na dohvat ruke, potreban je samo jedan klik, jer savršene Barcaffè Perfetto kapsule u čak osam različitih ukusa mogu da se naruče i online. Željene kapsule stižu do vaših vrata, a ako se prilikom kupovine na sajtu odlučite za neki od posebno označenih pakovanja, prilikom isporuke vas očekuju i pokloni iz Perfetto kolekcije.

Kapsule su kompatibilne sa Nescafé Dolce Gusto ili Nespresso aparatima koje već imate kod kuće, a omogućavaju vam da za tili čas pripremite i poslužite sebi i svojim ukućanima espresso, tako punog ukusa i fantastične teksture, da ćete ih teško ubediti da niste neko vreme radili kao barista!

Ponuda vašeg novog omiljenog „kafića“ kod kuće, može obuhvatiti sve od „kratkog“ espresa klasičnog ukusa, u koji se za tili čas pretvaraju Barcaffè Perfetto Espresso kapsule, preko Barcaffè Perfetto Lungo kafe bogate penom, do savršeno kremaste kafe, mlečne teksture koja se dobija iz Barcaffè Perfetto Macchiato Irish Cream kapsula. Ako više preferirate laganije kafe za popodnevno uživanje,  nemojte propustiti da poručite i isprobate i Barcaffè Perfetto Cappuccino ili Barcaffè Perfetto Caffè Latte kapsule i saznajte zašto se kaže da su potpuno zavodljive teksture.

Lepa sećanja i maštu o budućim avanturama u krugu prijatelja sigurno će vam pokrenuti Perfetto espresso kapsule, kompatibilne sa Nespresso aparatima! U njima se smelo, ali savršeno izbalansirano smenjuju slatkaste medene note i čokoladni ukus, prijatno zaokruženi cvetnom aromom. A već prvim srkom Perfetto Single Origin kafe, možete se mislima i otisnuti na daleko egzotično putovanje u zemlje porekla najkvalitetnijih sorti kafe na svetu – Etiopiju ili Brazil.

Posetite sajt Barcaffè Perfetto i otkrijte kako jedan pametan klik, otvara vrata zadovoljstva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *