Nekategorizovano

Magija noćenja u HAPPY KIDS-u

Dugogodišnje iskustvo u oblasti vaspitno-obrazovnog rada naučilo nas je da osluškujemo i prepoznajemo potrebe porodica. Zadovoljstvo dece i roditelja nam je na prvom mestu. Upravo iz tog razloga osmislili smo noćenje u HAPPY KIDS-U.

Žurka u žutom

Šta je noćenje u vrtiću?

Svakog meseca, jedne subote uveče organizujemo tematsko noćenja u vrtiću. Ideja za ovu aktivnost nastala je iz želje da se roditeljima pruži podrška u nesmetanom obavljanju poslovnih ili ličnih obaveza, dok su deca na sigurnom i bezbednom mestu. Mališani noćenja u HAPPY KIDS-U očekuju sa uzbuđenjem i dugo ih prepričavaju.

Kako izgleda jedno noćenje?

Svako noćenje organizovano je sa posebnom temom i idejom. Naš kreativni tim sa puno ljubavi sprema zanimljive materijale uz pomoć kojih se realizuje noćenje. Tema večeri se osmišljava u skladu sa interesovanjima dece i aktuelnim događajima u gradu, sa ciljem da deci dugo ostane u sećanju. Sve aktivnosti planiraju se u skladu sa uzrastom i sposobnostima mališana.

Na noćenju se družimo, pričamo priče, igramo se i pevamo. Mališani uživaju u najukusnijoj specijalitetima pažljivo pripremljenih za to veče. Deci je posebno zanimljivo to što je organizacija večeri drugačija nego ostalim danima u vrtiću, te na noćenju dodatno obogaćuju svoja saznanja. Tradicionalno, u susret praznicima u HAPPY KIDS-U nastaju posebna noćenja u kojima vlada duh darivanja.

Srećna deca

Jedan od glavnih ciljeva ovih večeri u vrtiću je jačanje dečje samostalnosti i postepeno pripremanje na duže odvajanje od roditelja. Zahvaljujući temeljnoj organizaciji i motivisanim profesionalcima, taj cilj uspešno ostvarujemo. Interesovanje i odziv roditelja i mališana za noćenje je sve veće, te sa sigurnošću smatramo da je noćenje u vrtiću postalo brend koji se sve više usavršava. Radost mališana daje nam motivaciju da neprestano razvijamo nove ideje, a ljubav prema deci snagu da u poslovanju dajemo sve od sebe.

Poštovani roditelji, ukoliko želite da i vaše dete bude deo HAPPY carstva pozovite naš call centar 061/15 14 130, zakažite prezentaciju vrtića i saznajte zašto je baš HAPPY KIDS vrtić po meri savremene porodice. Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *