Nekategorizovano

Zvezdara teatar: Poslednji repertoar u ovoj sezoni

U ponedeljak, 24.5. u 12 časova počinje prodaja ulaznica za poslednji repertoar u ovoj sezoni!

Jun je poslednji mesec u pozorišnoj sezoni 2020/21. kada će se na sceni Zvezdara teatra izvesti komadi koji će vas nasmejati, rasplakati, o kojima ćete pričati…

“Berači snova”

U dva termina 19. i 23. juna će se igrati i najnovija predstava Zvezdara teatra, Berači snova, Vladimira Đurđevića, koja je od svoje premijere u martu izvedena skoro 10 puta.

Predstava Tre sorele, Stevana Koprivice će biti izvedena u tri termina, 5. 6. i 12. juna, Klaustrofobična komedija, Dušana Kovačevića 15. i 16. juna, Hipnoza jedne ljubavi 17. i 18.6.

“Osama – Kasaba u Njujorku”

Na repertoaru su i komedije Pasivno pušenje, Bajka o pozorištu, zatim Voz kom se uvek rado vraćate, a sezonu zatavaramo predstavom Osama-Kasaba u Njujorku, koja će biti izvedena 25. juna.

Onlajn kupovina ulaznica preko sajta pozorišta je najjednostavnija i najlakša, a ukoliko niste u mogućnosti da do karata dođete na ovaj način, naša blagajna će do kraja maja raditi svaki radni dan od 12 do 19.30 i dva sata pre početka svake predstave. U junu je radno vreme biletarnice petkom 12-19.30 i dva sata pre početka svake predstave.

Sve predstave tokom juna se igraju sa početkom od 19.30 časova.

Ova sezona je bila izazovna i teška, ali smo je uz vašu podršku uspešno priveli kraju. Želimo da sa vama u novoj sezoni stvorimo još zajedničkih trenutaka u našoj zvezdanoj galaksiji. Čekamo vas i nadamo se boljim vremenima. Hvala što ste bili uz nas i ove sezone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *