Nekategorizovano

MINERAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS – IZBRIŠITE TRAGOVE STRESA NA KOŽI JEDNOM KAPLJICOM

Kultna Minéral 89 linija dobila je pojačanje u vidu novog koncentrovanog obnavljajućeg seruma u kombinaciji sa probiotičkim frakcijama, koji uklanja tragove svakodnevnog stresa na koži, istovremeno je čineći jedrom, a ten blistavim – za kožu bez tragova umora.

Da li ste znali da zagađenost vazduha, nedostatak sna, dim od cigareta, svakodnevni stres, utiču na organizam, ali se i direktno odražavaju na kožu lica? Vodeći se time brend Vichy kreirao je jedinstvenu nedelju #StressLessWeek u kojoj organizuje niz radionica i obuka koji pomažu licu i telu da se oslobode akumuliranog stresa. U nedelji od 24 – 28. maja uz eksperte za lice i telo imaćete priliku da sa Jelenom Jovanović naučite da opustite mišiće lica uz face yogu, Nela Bunčić koja će vas razbuditi uz visokointenzivnim treningom, zasijaćete i imati blistav make up uz Snežanu Karović Ćorić, razumeti  deklaracije na proizvodima uz pomoć farmaceuta Isidore Vasić, a potom, za kraj nedelje, opustiti se uz muziku koju pušta di-džej Lea Davogić. Ne preostaje vam ništa drugo, nego da se PRIDRUŽITE.

BUDUĆNOST ZDRAVE KOŽE! Jedinstvena hipoalergena formulaobnavljajućeg seruma Minéral 89 Probiotic Fractions sadrži 5% probiotičke frakcije koja poboljšava funkciju kožne barijere stimulisanjem epidermisa, a takođe podstiče prirodnu odbranu kože od negativnih spoljnih uticaja tako što kombinuje antioksidativna svojstva i podupire imunu odbranu, 4% nijacinamida koji ima umirujuće dejstvo, vitamin E, kao i Vichy vulkansku vodu obogaćenu sa 15 minerala koja značajno jača barijeru kože. Intenzivno hidrira, ne sadrži miris, alkohol, te pogoduje svim tipovima kože, kao i veoma osetljivoj koži.

Kao podršku u nezi lica tu je inovativna minimalistička formula  u kombinaciji sa probiotičkim frakcijama – Minéral 89 Probiotic Fractions serum koji poboljšava sjaj i elastičnost kože, smanjuje vidljivost tankih linija i jača otpornost na stres.

BUDUĆNOST ZDRAVE KOŽE!

Jedinstvena hipoalergena formulaobnavljajućeg seruma Minéral 89 Probiotic Fractions sadrži 5% probiotičke frakcije koja poboljšava funkciju kožne barijere stimulisanjem epidermisa, a takođe podstiče prirodnu odbranu kože od negativnih spoljnih uticaja tako što kombinuje antioksidativna svojstva i podupire imunu odbranu, 4% nijacinamida koji ima umirujuće dejstvo, vitamin E, kao i Vichy vulkansku vodu obogaćenu sa 15 minerala koja značajno jača barijeru kože. Intenzivno hidrira, ne sadrži miris, alkohol, te pogoduje svim tipovima kože, kao i veoma osetljivoj koži.

Efikasan serum za kožu koja je pod stresom

Usled stresa koža postaje suva, sa osećajem svraba, a najčešće je prati crvenilo, osim toga pad imuniteta kože može prouzrokovati neujednačen izgled. Pojavljuju se fine linije I bore. Upravo tim problemima snažno se odupire Minéral 89 Probiotic Fractions. Čak osam kliničkih i šest instrumentalnih studija sprovedenih na više od 500 žena, potvrđuju efikasnost seruma kod kože izložene stresom. Rezultati nakon četiri nedelje korišćenja pokazuju da 76% ispitanika zapazilo da koža deluje mladoliko, a lice odmorno, 84% je potvrdilo da je ukupan izgled kože poboljšan, 92% da  koža ima zdrav sjaj, a 78% njih se oseća zaštićeno od spoljnih uticaja.

Jedna pipeta dnevno – vaša idealna doza za zdraviji izgled kože

Preporučena doza koncentrovanog seruma podrazumeva nanošenje jedne pipete dnevno tako što ćete naneti formulu direktno na lice i nežno umasirati serum na celo  lice.

Kada je reč o rutini nege, kao prvi korak, preporučuje se Minéral 89 Probiotic Fractions,  potom možete naneti uobičajenu dnevnu negu. Uz to ne treba zaboraviti još jedan novitet od Vichy-ja – Capital Soleil UV-AGE Daily koji predstavlja naprednu UV zaštitu, koja osim zaštite od sunčevih zraka, deluje i protiv znakova starenja.

Kako bi lice dobilo negu koju zaslužuje i odiše zdravljem, osim Minéral 89 Probiotic Fractions seruma za svakodnevnu upotrebu, preporučuje se dodatna briga o svom telu – kako spolja tako i iznutra. U užurbanoj svakodnevici zastanite i učinite nešto dobro za sebe, za to je tu #StressLessWeek.

ŠEST VIDLJIVIH ZNAKOVA ZDRAVIJE KOŽE Odobrena od strane dermatologa, ova moćna formula ima dokazanu efikasnost sa trenutnim efektom koji traje. Klinički test 42 osobe, nakon 4 nedelje upotrebe seruma pokazuje sledeće rezultate: + 45% više blistavosti + 35 % glađa tekstura – 23 % manje tankih linija + 28 % izjednačeniji ten + 30 % punija koža + 68 % antioksidativna dejstva* (pokazuje test oksidacije izazvan zagađenjem rađen na 6 osoba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *