Nekategorizovano

Šta je neizostavni deo svakog kofera?

Kažite nam koje su prve tri stvari koje pakujete kad se spremate za putovanje i reći ćemo vam zašto Grand Black’n’Easy mora biti među njima ovog leta!

Nema ko u letnju sezonu nije zakoračio željan putovanja! Čini se da svaku pauzu na poslu ovih dana koristimo za smišljanje kuda na odmor, jurimo sezonska šoping sniženja i čujemo svoje kofere kako nestrpljivo poskakuju. Iako su pasoš, novčanik, kupaći i naočare za sunce dovoljan starter pack za polazak na letovanje, za pravo uživanje je ipak potrebno malo prošiti spisak.

Ako ne možete da zamislite jutro bez šoljice turske kafe, onda je Black’n’Easy ono što morate imati uz sebe pri polasku na put! Bilo da putujete kao backpacker ili krećete sa ozbiljnijim bagažom, u vašem prtljagu će uvek biti dovoljno mesta za Grand Black’n’Easy kesice prave turske kafe, koja će upotpuniti vaše nezaboravne trenutke na letovanju.

Uz jednostavnu pripremu koja iziskuje samo minut i kesicu koja se lako pakuje, ne morate da se odričete prave turske kafe ni na odmoru. Dovoljno je da prelijete sadržaj kesice vrućom vodom, promešate i uživanje u omiljenoj kafi može da počne!

Kako biste bili sigurni da ćete iz ovog leta izvući maksimum, obavezno ubacite u svoj prtljag dovoljno kesica Grand Black’n’Easy kafe i dopustite avanturi da vas povede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *