Nekategorizovano

Konačno zbogom tamnim flekama od akni

Uz Eucerin® svetski broj 1. u borbi protiv hiperpigmentacija*

Dokazano efikasna Eucerin®DermoPURE linija sada, pored umanjenja simptoma masne i problematične kože, obezbeđuje i efekat ublažavanja tamnih fleka od akni i sprečavanja njihovog nastanka

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih. Ove posledice, nažalost ne prestaju čak ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga često ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena.

Iskustva pokazuju da borba protiv akni, čak i uz podršku dermatologa i adekvatnu negu, dugo traje, a  zbog upornih tamnih fleka od akni često se pred samim ciljem pretvori u razočaranje jer  rezultat nije ujednačen ten. Izlazeći u susret potrebama svojih korisnika, sa ciljem da njihov život menja na bolje, Eucerin® u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima od ove jeseni zato preparatima iz već dokazano efikasne Eucerin® DermoPURE linije pridružuje dva nova, koja klinički dokazano umanjuju tamne fleke od akni i sprečavaju njihov nastanak  – Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30.

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom deluje:

  • Protiv tamnih fleka smanjuje uporne tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak
  • Protiv masne i problematične kože – efikasno ublažava simptome masne i problematične kože i sprečava nastajanje novih
  • Protiv neželjenog sjaja – pruža dugotrajni mat izgled

Ublažavanje upornih tamnih fleka od akni i sprečavanje njihovog ponovnog nastanaka u formulaciji ovog preparata obezbeđuje Eucerin® patentirani Thiamidol®. U pitanju je supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja Eucerin istraživačkog centra, tokom kog je testirano oko 50 000 supstanci, pokazala kao najefikasnija u smаnjenju hiperpigmentacija. Dodatno, formulacija ovog preparata sadrži Salicilnu kiselinu, koja efikasno umanjuje pojavu simptoma masne i problematične kože, i Likokalkon A, koji sprečava nastanak novih simptoma. Pored toga, sebum regulatorna tehnologija primenjena u formulaciji  Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, smanjuje lučenje sebuma i pruža koži dugotrajan mat izgled.

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom, upotrebljava se ujutru i uveče, a  maksimalne rezultate pokazuje kada se koristi zajedno sa Eucerin® DermoPURE Zaštitnim fluidom SPF 30.

Formulacija  Eucerin® DermoPURE Zaštitnog fluidaSPF 30 pruža UVA i UVB zaštitu koja sprečava tamnjenje fleka od akni uzrokovano suncem i pojavu novih. Pored toga Dekandiol, koji deluje antibakterijski, u formulaciji ovog preparata deluje na smanjenje simptoma masne i problematične kože, dok Likokalkon A umiruje iritacije, a sebum rgulatorna tehnologija pruža koži dugotrajan mat izgled.

Klinički i dermatološki dokazano Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30 smanjuju tamne fleke od akni i sprečavaju nastanak novih. Čak 95 od 100 učesnica postmarketinškog ispitivanja, koje su osam nedelja redovno upotrebljavale oba preparata potvrdile su isto: „Konačno zbogom tamnim flekama od akni!”

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30 noviteti su okviru Eucerin® DermoPURE linije, koja sadrži sve preparate neophodne za čišćenje i negu masne i problematične kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena.

(*) Prema internim podacima kompanije Beiersdorf o prodaji preparata za ujednačavanje tena 2019. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *