Nekategorizovano

Popodnevno druženje sa četvorotočkašima

Danas je u Beogradu održan skup automobila “Cars & Coffee”, koji  je za cilj imao da okupi ljubitelje četvorotočkaša na popodnevnom druženju.

Shelby Cobra/Foto: N.Keković, cars_on_street

Na poslednjem spratu otvorene garaže tržnog centra Galerija Beograđani su imali priliku da vide nesvakidašnje modele automobila. Od starih modela koji se više ne sreću na ulicama, poput Pontiaca iz 1928. godine i Shelby Cobre iz 1962. godine, pa do onih koji često krstare gradskim drumovima poput Alfa Romea 159, Audi i različitih modela automobile marke Porsche.

Porsche 964/Foto: N.Keković, cars_on_street

Znatiželjni posetioci, ljubitelji automobila, imali su priliku da pod vedrim nebom nedeljnog popodneva vide i čuju preko 120 automobila različitih marki i modela. Sasvim sigurno, najzastupljeniji su bili modeli Nemačkog miljenika Porschea, a srce posetilaca su osvojili i nešto stariji automobili poput Mini Morisa i Fiata 500, poznatijeg kao Fića, Golfa…

Golf 1/Foto: N.Keković, cars_on_street

Na skupu su svoje mesto našli i modeli koji retko izlaze iz garaža poput BMW 850i, Porsche 964, Shelby Cobra, Mercedes SL 600, Audi RS4, Golf 2 GTI i mnogi drugi.

BMW 850i/Foto: N.Keković, cars_on_street

Cars & Coffe od 2019. godine okuplja ljubitelje četvorotočkaša u Srbiji, a jedini uslovi za učestvovanje na ovom zanimljivom događaju su ljubav prema vožnji i automobilima.

Porsche 912 GT3/Foto: N.Keković, cars_on_street

U nastavku pogledajte još fotografija automobila i detalja enterijera:

Tekst i foto: Nemanja Keković/@cars_on_street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *