Nekategorizovano

Pokrenite FONTANA čaroliju

Vrnjačka Banja, magično skriveno mesto u dolini planine Goč. Hotel Fontana ušuškana u prirodnu lepotu Centralnog parka. Otvorena terasa sa najboljim pogledom spremna je za prvu jutarnju kafu i čuvenu banjsku vanilicu. Lagani ručak i degistaciju vina, ili noćni izlazak sa bojama najraznovrsnijih koktela. Hotel Fontana bogata iskustvom od pola veka, pažljivo osluškuje, neguje i razvija svoje usluge, prateći potrebe tržišta. 2018-e godine, hotel je potpuno renoviran,kako bi svojim gostima bio komforan. Po utiscima gostiju, hotel Fontana se posebno izdvaja ljubaznošću zaposlenih koji su na raspolaganju, kako bi gosti kreirali slobodno vreme, išli u obilazak mesta, posetu lokalnim vinarijama, vozili kvadove, obavili lekarski pregled ili se častili nekom od mnogobrojnih masaža.

Hotel Fontana je sve češće domaćin velikih stručnih kongresa i seminara, jer svojim kapacitetom Kongresne sale od 500 kvadrata, najsavremenijom audio i vizuelnom tehnologijom, stručnošću zaposlenih doprinosi uspešnoj realizaciji skupova. Osim toga, Fontana pruža i dodatne usluge koje doprinose vrhunskom nivou kongresne organizacije: internet, ketering, obezbeđenje, štampanje. Za sve učesnike kongresa, Fontana obezbeđuje parking protor sa video nadzorom, ali to nije sve…. Tim Fontaninih profesionalaca u oblasti kongresne organizacije, na raspolaganju su organizatorima i učesnicima, kao podrška uspešne realizacije svakog događaja. Svojom multifunkcionalnošću. Kongresna sala se vrlo lako  transformiše u luksuzno opremljenu salu za vaše nezaboravne trenutke: proslave matura, venčanja, rođendana, koktela…

Ovaj hotel  se izdvaja sa najvećim brojem smeštajnih jedinica i to 176 soba i 36 apartmana, od kojih je jedan i kraljevski. Kraljevski apartman koriste članovi porodice Karađorđević koji su poslednjih godina sve češće gosti  Vrnjačke Banje. Ovaj raskošni apartman, dizajniran u službi maksimalnog komfora i udobnosti, sa privatnim đakuzijem, smešten je na četvrtom spratu hotela, sa pogledom na Centralni banjski park. Tokom godine kraljevski apartman je dostupan svima, koji žele poseban tretman tokom boravka.

Za potpuno buđenje čula i kompletnu revitalizaciju organizma dostupan je wellness centar koji u okviru 1000m2 raspolaže sa tri zatvorena bazena, slanom sobom, hamamom, saunama. LJubiteljima sportskog i zdravog života, na raspolaganju je i opremljena teretana i fitnes centar. Toplom vezom međusobno su povezane spa zona sa zonom vežbanja.

Rukovodstvo hotela posebno vodi računa o jedinstvenim ukusima, koja budi hrana lokalnih proizvođača. Dva restorana, pružaju mogućnost velikog izbora jela domaće i internacionalne kuhinje, spremljeni i začinjeni posebnom ljubavlju koja čula ukusa ne ostavlja ravnodušnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *