Nekategorizovano

Tepih centar- hod po meri stopala

Ljubitelji modernog stila prate modne trendove i u svetu dizajna gotovo da nema godine da neka kolekcija ne napravi iskorak u svetu enterijera. U Tepih centru smo pronašli raznovrsne kolorite i  geometrijske dezene koji viziju novog prostora čine drugačijom.

Inovacije proizvođača su doprinele tome da je tepih nikad lakši za održavanje, pa čak su i svetle boje lake za održavanje zahvaljujući strukturi i korišćenim materijalima. Veliki novitet su antialergijski tepisi, pa tako i oni najosetljiviji mogu da u svoje spavaće sobe unesu komad kreativne energije.

Tepih sasvim sigurno čini prostor lepšim mestom za boravak. Od njegove boje i osećaja ponekad zavisi energija celog prostora. Bilo da ste ljubitelj jakih i jarkih boja ili ipak volite nežne i pastelne tonove, Tepih centar je mesto gde će svaka vaša ideja dobiti smisao i gde ćete pronaći tepih koji ste želeli.

Nova estetika zelenog

Vreme u kom živimo je promenilo način i stil života. Otkrili smo terase, lođe i krovove kao važna mesta naše svakodnevice. Otkrili smo i da smo zaboravili da idemo bosi i da kao terapiju pod nogama osećamo travu. Zato vam otkrivamo veštačku travu kao idealno rešenje i užitak koji morate da osetite i da svoj novi travnjak zavolite kao pravi. Veštačka trava promeniće vaše navike. Vaši mališani će je obožavati, a vi ćete biti bezbrižni, znajući da u veštačkoj travi nema krpelja koji su naročiti problem u ovom periodu godine. Konačno ćete dobiti svoj mali park o kome maštate i koji će uz brojne biljke vašu terasu ili dvorište pretvoriti u pravu zelenu oazu. To će postati vaše omiljeno mesto za vežbanje, jogu, sunčanje ili druženje za prijateljima ⸺ vaše malo zeleno kraljevstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *