Nekategorizovano

Grand kafa nagradna igra- I miris i ukus i nov stan!

Razmišljate o novom stanu ili je to jedna od vaših novogodišnjih želja, a ne očekuje vas iznenadno nasledstvo od rođaka i sama pomisao na kredite u bankama vas zamara – postoji rešenje koje vam donose Grand kafa Deda Mrazovi!

Sve što treba je da uživate u svojoj omiljenoj Grand kafi i učestvujete u velikoj nagradnoj igri “I miris i ukus i novi stan!”, koja traje do 15. decembra 2021. Glavna nagrada je novi stan u Beogradu, a svakog dana vas očekuje čak 300 nagrada iz kvalitetnog asortimana Metalac posuđa.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da kupite bilo koji od Grand kafa i/ili Black’n’Easy proizvoda u vrednosti od minimum 400 rsd (na jednom računu), pošaljete BI broj i vreme sa računa na www.grandkafa.rs.  Sačuvajte fiskalni račun od kupovine za preuzimanje nagrada koje, zahvaljujući Grand kafa Deda Mrazovima, ove godine stižu ranije.

Kao i svake godine, Grand kafa Deda Mrazovi donose praznično raspoloženje i podsećaju vas da provedete što više dragocenih trenutaka sa najdražim osobama, uz miris i ukus omiljene kafe.

Imate priliku da Novu godinu dočekate u svom novom domu i zato požurite do najbliže prodavnice! Uživajte u omiljenoj Grand kafi i učestvujte u nagradnoj igri!

I miris i ukus i srećni praznici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *