Nekategorizovano

Zašto baš MEDIKA- Zanimanje novog doba

Zašto Medika- istraživali somo za Vas!

Korona nam je pokazala da su neke profesije, potpuno osvojile prostor koji ranije nije bio zastupljen u tom broju u našem svakodnevnom životu.

Na početku pandemije najviše su nedostajali vodoinstalateri, da bi vrlo brzo zanimanje FIZIOTERAPEUT postalo važno, ne samo u samoj bolesti korona virusa već možda još više u post-kovid oporavku. Važnost disanja i fizioterapeuta pokazao se i u preventivi, ali i u oporavku kao nezamenljiva opcija ozdravljenja. Zanimanje koje smo jedno vreme vezivali za oporavak od povreda, saobraćajki i ukočenosti, danas je prerasla kao sušta potreba za normalno funkcionisanje. Stručni tim Medike pored dobrog organizovane nastave i stručne prakse i u ovim uslovima pandemije, pruži šansu ljudima koji nemaju posao, ali i onima koji žele da promene profesiju i povoljno studiraju i usavršavaju se.

Kako bi lakše došli do posla i na vreme izabrali zanimanje budućnosti, sve što je potrebmo je da posetite sajt Medike  i da kontaktirate stručni tim koji će Vam pomoći da što lakše obavite upis i krenete sa učenjem.

KONTAKT:

Adresa: Mitropolita Petra br. 8, 11000 Beograd

Telefon: +381 60 202 2150

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *