Nekategorizovano

Comma – dobitni modni izbori savremenih žena na dve nove lokacije u Beogradu

Nemački brend po meri savremenih dama od stila – Comma, otvorio je vrata svojih prvih prodavnica u Beogradu, a na događaju kojim je ozvaničio svoje prisustvo na domaćoj modnoj sceni, saznali smo i šta nam donose prve Comma kolekcije dostupne na našem tržištu.

Moderno dizajnirani komadi od kvalitetnih materijala, kao i krojevi koji podižu i dnevne i večernje kombinacije na nivo glamura – to je ono što savremene žene žele u svom ormaru. Garderobu u kojoj ćete se osećati ženstveno, izgledati moćno i zračiti samopouzdanjem u svakoj prilici, od ove jeseni možete naći na dve nove fashion lokacije u gradu – u novootvorenim Comma prodavnicama u Mercator Centru Beograd i Beo Centru. Načinom na koji unosi duh pariske, londonske i njujorške modne scene u nosive komade za svaki dan i svaku priliku, Comma se uselila u živote i garderobere mnogih žena širom sveta. Ovaj evropski brend proslavio se linijama koje se najpre mogu opisati kao luksuzne, prefinjene i kosmopolitske.

Vest o dolasku brenda u Srbiju brzo je pridobila pažnju domaćih medija, lifestyle blogerki i modnih influenserki. Na posebno organizovanom druženju u prijatnom ambijentu restorana Gilda, gosti iz sveta mode imali su priliku da se upoznaju sa novom Comma kolekcijom kojom dominiraju boja cimeta, crna i prljavo-bela, elegantni satenski komadi i nepogrešivi crni džins, ali i da čuju više o nadolazećim trendovima.

Predstojeću sezonu obeležiće i haljine, jakne i pantalone od veganske kože koje savršeno upotpunjuju različite modne i životne stilove žena današnjice. Nepogrešiv izbor biće i kombinacije u narandžasto-crvenim tonovima, jer će uneti toplinu u hladne dane i doprineti da budete zapažene gde god se zatekle. Već od decembra u Comma asortimanu očekuju vas i prvi modni vesnici proleća – nežniji komadi u bež i ljubičastoj boji.

Bilo da težite modnom izrazu koji je istovremeno nenametljiv i šik, ili pre pantalonama i suknjama visokog struka koji naglašavaju ženstvenost svakog vašeg pokreta, sigurno ćete imati izbor u okviru aktuelne Comma kolekcije. Bogatu ponudu brenda nadopunjuju i kožne torbice i modni dodaci, koje ćete lako i rado kombinovati i sa odevnim predmetima koje već imate u ormaru.

Modern Business liniju čine atraktivno dizajnirane haljine i pantalone koje se odlično kombinuju sa sakoima i diskretnim modnim dodacima. Ukoliko ste već otpočele potragu za dobitnom prazničnom kombinacijom, ne propustite ponudu Comma suknji i šljokičavih topova u bronzanim nijansama.

Iz sezone u sezonu Comma nas osvaja novim modelima, a glavni adut brenda je fleksibilnost i svestranost zahvaljujući kojoj možete iskazati svoju ženstvenost na autentičan način. Mogu se nositi u svim prilikama 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *