Nekategorizovano

PRIPREMITE KOŽU ZA SAVRŠEN SELFI

Stara izreka kaže postoji samo jedna šansa za prvi utisak. Neka vas zapamte po očima koje sijaju na svakoj fotografiji.

Moderno doba i napredak tehnologije u mnogome su promenili nekadašnji pojam romantike. Društvene mreže postale su platforme za upoznavanje na kojima su mnogi pronašli svoje partnere. U prethodne dve godine tome je doprinela i pandemija, koja je dodatno promenila scenu zabavljanja pa sve češće ne samo flert i neobavezne veze, već i velike ljubavi počinju upravo online. U ovom periodu, više nego ikada, ljudi su se upoznavali na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u, kao i na brojnim sajtovima i aplikacijama za upoznavanje, među kojima je najpoznatiji Tinder koji širom sveta, na mesečnom nivou, koristi čak 75 miliona ljudi. Popularnost ove aplikacije i online upoznavanja raste i u našoj zemlji.

Izdvojte se među milionima – zaboravite filtere, koristite FOREO

Čuli ste izraz – imate samo jednu šansu za prvi utisak. Ali, kako se izdvojiti iz gomile fotografija i dobiti što više lajkova ili „poklapanja” na Tinderu među milionima korisnikapopularne aplikacije za upoznavanje? Počnimo od najvažnijeg koraka, a to je priprema kože.

Švedska kompanija FOREO, predvodnik u inovativnoj negi kože, nudi profesionalni tretman kod kuće koji će vašu kožu osvežiti i pripremiti za savršenu fotografiju, bez filtera.

Klinička ispitivanja Foreo IRIS aparata su pokazala:
● 3,5 puta efikasniji u smanjenju podočnjaka;
● 84% povećava apsorpciju seruma za oči;
● 80% efikasniji u izglađivanju konture očiju;
● 70% efikasniji u smanjenju tamnih kolutova;
● 51% efikasniji u učvršćivanju kože ispod očiju;
● 50% efikasniji u povećanju sjaja konture očiju;
● 43% efikasniji u smanjenju finih bora u predelu očiju.

Zbogom podočnjacima i vrećicama ispod očiju

Počnite od očiju – ogledala duše. Prvi korak je da se oslobodite podočnjaka, kesica i natečenih očiju. Efikasno rešenje zove se – IRIS™. „Sve što vam je potrebno je mali, ali moćni beauti-tech aparat koji čini da umorne oči ponovo zasijaju. Inspirisan limfnim drenažama oko očiju koje se praktikuju u Aziji, ovaj inovativni proizvod poboljšava efekte ove poznate tehnike,” kaže Boris Trupčević, izvršni direktor FOREO-a.

Tajna lepote Paris Hilton i Geme Čen

Deo tajne besprekorne lepote Paris Hilton je upravo njen masažer IRIS™ koji svuda nosi sa sobom. I zvezda filma “Ludo bogati Azijci” Gemma Chan kaže da je IRIS™ jedan od omiljenih predmeta u njenoj torbici i deo njene svakodnevne beauty rutine.

Foreo Iris

Masažer za oči odobren od oftalmologa

Za sve one koji žele osvežen i mladolik pogled, IRIS™ masažer za oči odobren od strane oftalmologa, vidljivo smanjuje tamne kolutove i podočnjake. Može se koristiti u kombinaciji sa kremama i serumima za oči, za poboljšavanje njihove apsorpcije.

Proizvod zahvaljujući kojem dobijate limfnu drenažu predela oko očiju i smanjujete vidljive znake starenja i umora, dostupan je i u Srbiji, kao i mnogi drugi FOREO proizvodi. Možete ih pronaći u Lilly drogerijama, i u online prodavnicama: hilife.rs i ananas.rs.

Kada isprobate ovaj proizvod i obavite savršenu pripremu kože, ostaje vam samo da proverite svoja svetla, pronađеte najbolji ugao i nasmešite se očima – samo napred i veći broj lajkova je zagarantovan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *