Modna pravila Naš izbor

Lako i brzo definišite svoj izgled sa savršenim kaputom ili jaknom

Bez obzira da li preferirate besprekoran klasičan kaput ili udobnu puffer jaknu da Vas ugreje tokom hladnih dana, važno je da tokom sezone u kojoj outdoor komadi vladaju, dozvolite sebi neke nove momente, te tako istražite spektar boja i stilova, materijala i krojeva, ali i dužina, obezbeđujući savršen spoljni sloj kao nadogradnju svog jedinstvenog modnog izraza i stila.

pogledaj

Kako odabrati pravi kaput za svoj stil

Za ljubitelj klasike, taj klasičan vuneni kaput u kamel ili crnoj boji ove sezone broji svoje savršene verzije čuvajući obrise klasike i premise udobnosti sa jedne strane, a sa druge koketirajući sa sezonskim trendovima kroz oversize ediciju, zatim sve nijanse bež (uključujući i onu najsvetliju) i smeđe, funkcionalnim đžepovima i dvorednim kopčanjem. Upotpunite ga dobrim šeširom smeđih nijansi i mekom ešarpom, ne ostavljajući po strani trend statment minđuša u zlatim nijansama i tako spremne zakoračite u dan, ponekada zaboravlajući šta Ste poneli ispod ovog savršenog gornjeg sloja.

pogledaj ponudupogledaj

POGLEDAJ

Oni najhrabriji i željni da prigrle najnovije trendove (čak i u svoju svakodnevicu), u svom garderoberu moraju ostaviti mesta za statment trench mantil sa visokim sjajem. Dolaze u obzir i overshirt varijante, koje se u nepogrešivoj crnoj boji uvek dobro uparuju sa đžinsom i parom čizmica u mat koži. Za korak dalje preporučujemo da birate jači kolorit ovakvih mantila i zahtevnije dužine. Ono što je sigurno, uz ovakve komade proći ćete zapaženo na svakom događaju i koraku, ali i u svim prelaznim sezonama.

pogledaj

Udobrnost pre svega- puffer jakne za urbani šik

Kad pomislimo na udobnost tokom hladnih zimskih dana, izgovaramo puffer jakna. Uvek lako podesiva dužine, ove sezone imperativ trendova za sve puffer-e je još veća udobnost. Sa ovom jaknom nikada nećete pogrešiti i ovo su komadi koji se najradije i najviše ,,iznose“, te je ulaganje na ovu stranu uvek opravdano. Paralelni široki štepovi, oversize krojevi i đžepovi (što veći, to bolje) mogu imati primesu klasike ako biramo nijanse koje nam to oduvek garantuju. Ovoga puta udobnost i stil su pomireni i urbani šik je gotovo zagarantovan čak i onda kada uz ovakav puffer ukombinujete đžins i patike.

pogledaj

Pametna kupovina-online kupovina

Sa jednostavnom online platformom DDG Fashion-a, kupovina najnovijih trendova nikada nije bila lakša. Iz udobnosti svog doma istražujte katalog, čitajte recenzije i donosite odluke koje se slažu sa vašim modnim preferencama. Pravo je vreme da pojačate liniju svoje outdoor garderobe uz DDG Fashion – gde se moda sreće sa funkcionalnošću, a stil ne poznaje granice. Istražite kolekcije još danas na www.ddgfashion.com.

Tekst: N.V.

Fotografije: iz arhiva www.ddgfashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *