Egzotična putovanja Gde ići? Gradski vodič Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

AMS Osiguranje – poslednji korak do savršenog odmora!

ams-osiguranje

Ukoliko ste već isplanirali letovanje, morate biti svesni činjenice da je rizik od iznenadnih bolesti ili nezgoda dok ste na putu veliki, a lečenje u inostranstvu preskupo. Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

AMS Osiguranje i ove sezone omogućilo je svojim osiguranicima 20 odsto popusta na premiju Putnog zdravstvenog osiguranja, pa će vas tako individualna polisa za 10 dana boravka na teritoriji Evrope koštati svega 1.200 dinara, dok porodična polisa za isti vremenski period iznosi svega 2.640 dinara. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, ambulantnog lečenja, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platiće AMS Osiguranje.

ams-osiguranje

Kako biste na put krenuli potpuno bezbrižni, ne zaboravite da pre polaska po veoma pristupačnim cenama osigurate svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Odaberite da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu i mi ćemo vam omogućiti dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja domaćinstva.

AMS Osiguranje je poslednji korak do savršenog odmora! Potražite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi ugodan put!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *