Fashion & Beauty Modna pravila Naš izbor

Kada pristajete na crvenu košulju?

crvena-kosulja

crvena-kosulja

Fenomen košulje (boja, kroj), najbolje detektuje karakter, stil i na prvi pogled onog koga nosi. Šalje jasnu poruku o tome ko je ustvari čovek koji može da iznese crvenu košulju.

 Nosilac ove atraktivne i jarke boje, je neko ko je drugačiji ko ima hrabrosti, čiji ego može da se nahrani, ali i neko ko ume da sagori kako u poslu tako i u ljubavi. Crvena košulja nije česta pojava na događajima koji se smatraju važnim, tradicionalnim, porodičnim…

Ona je simbol ili tačnije najava nečeg što će se tek dogoditi. Crvena košulja će romatićno veče učiniti prisnijim još crvenijim, a poslovni razgovor podvući sa jasnom porukom “rešen sam da pobedim”.

IMG_4213_mini

Crvena košulja zna da asocira na “koridu” gde i ako niste horoskopski bik, a poželite da otkopčate dugme više, možete otkriti nešto sasvim novo i drugačije.

Ona ima istu ulogu u ormanu kao mala crvena haljina, koja u momentu kad ne znate šta ćete i ne znate sa kim ćete pošaljete poruku radosti ili možda skrivene strasti. Crvena boja uvek čeka pravi momenat i priliku da u svet izađe u trenutku kada želimo više, šalje poruku radosti možda sa možda puno strasti, ali i pariski šik koji gotovo uvek počinje sa karminom, a završava sa crvenom muškom košuljom.

www.konstantin-tex.com
Prodajna mesta možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *