Nekategorizovano

Otvaranje Importerskog Iveco Centra na Makišu

NOVI IVECO IMPORTERSKI CENTAR

 

Za IVECO i Auto Čačak grupu, 2018. je godina krunisanja 15-ogodišnje saradnje kroz imenovanje naše kompanije Auto Čačak Komerc za Distributera na tržištu Republike Srbije. Pred nama je zajednički izazov koji podrazumeva održavanje i unapređenje postojeće IVECO mreže, unapređenje  prodajnih i post-prodajnih usluga prema klijentima i kontinuitet liderske pozicije IVECO brenda na tržištu Republike Srbije.

IMG_6564

Kao jedan od ključnih preduslova za ostvarenje postavljenih ciljeva jeste i investicija u novi IVECO importerski centar, čije je svečano otvaranje zakazano za 6. septembar u 14:00 časova.

Importerski centar će u narednom periodu biti mesto susreta našeg profesionalnog osoblja sa potencijalnim klijentima, koji će tom prilikom moći da se upoznaju sa svim komparativnim prednostima IVECO proizvoda, kao i da obave test vožnje u krugu našeg centra.

IMG_6565

U cilju unapređenja usluge krajnjim kupcima, svi naši zvanični partneri u okviru IVECO mreže moći će da računaju na centralni lager rezervnih delova koji će funkcionisati na ovoj lokaciji. Ujedno, importerski centar biće mesto gde ćemo pružati i usluge treninga i promocije, kao i panel diskusije, a sve sa ciljem da osoblje koje radi u okviru IVECO mreže u Srbiji, bude što bolje osposobljeno za sve inovacije koje IVECO predstavi i upoznato sa svim novostima u svetu autoidustrije.

Svečanom otvaranju importerskog centra prisustvovaće brojni gosti, a samu ceremoniju otvaranja obaviće gospodin Pierre Lahutte, IVECO Brand President i gospodin Milenko Kostić, vlasnik Auto Čačak grupe.

IMG_6587

Na dan svečanog otvaranja, naš klijent – ŠTAMPA, obnoviće svoju flotu sa 11 vozila IVECO DAILY BLUE POWER, održivom gamom lakih komercijalnih vozila (LCV) za urbane misije. Daily Blue Power je dobio titulu „International Van of the Year 2018“ izborom od strane stručnog žirija sastavljenog od eksperata autoindustrije iz cele Evrope, kao priznanje činjenice da nudi izbor za današnje zahteve u pogledu održivih rešenja za smanjenje uticaja LCV-a na životnu sredinu u urbanim sredinama. Daily Blue Power omogućava prevoznicima da rade u gradskim sredinama, što ide u korist gradskim komercijalnim aktivnostima i efikasnom radu, uz minimiziranje zagađenja životne sredine i buke koje emituju njihova vozila. ŠTAMPA je odlučila da kupi Daily Hi-Matic Natural Power s automatskim menjačem. Gasna tehnologija je prirodni izbor za stvarne uslove vožnje u urbanim sredinama, pri čemu su emisije CO2 obično niže od onih kod dizela. S naprednim Hi-Matic menjačem one se dodatno poboljšavaju, i to do 5% u odnosu na dizel.

41210015_967653006771012_3843927731997769728_n

IVECO gama vozila na prirodni gas; DAILY, EUROCARGO, STRALIS će biti prikazani u centru kao pionirska i buduća rešenja koja mogu značajno doprineti kontinuiranom smanjenju uticaja transportnog sektora na životnu sredinu. IVECO je zaista idealan partner za održivi transport.

 

IVECO – Auto Čačak Komerc

Bore Stankovića 16

Makiš, Beograd

                                                                                                   AUTO ČAČAK KOMERC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *