Beauty

Ideja za jedinstveni uskršnji poklon

Vreme praznika je ponovo pred nama i uveliko razmatramo opcije za odmor gledajući prognozu koja najavljuje lepe uskršnje dane. Ovo je još jedna prilika da sa svojim najmilijima priredimo dane za opuštanje i ujedno uživamo u najlepšem običaju farbanja i tucanja uskršnjih jaja. Naravno, kako praznici nalažu, hrane će biti u izobilju, pa već na svakom koraku viđamo čokoladne zeke i jaja. Ipak, kako sve više težimo zdravom životnom stilu, tako i ideje za praznične poklone postaju sve razigranije. Za one koji razmišljaju inovativno, švedski beauty-tech brend FOREO predlaže poklone koji su u duhu Uskrsa, podstiču brigu o zdravom izgledu i pozitivno raspoloženje.

BRINITE O SEBI I UŽIVAJTE U TOME

Jedna od stvari koja je oduševila blogerke i zadovoljne korisnice širom sveta jeste izuzetno dopadljiv dizajn revolucionarnih FOREO četkica za čišćenje lica iz serije LUNA. Zanimljive boje, izuzetno kvalitetan medicinski silikon i nežne iglice, uz savršeno prianjanje u ruci… ove četkice će biti pravi ukras ako ih smestite u kutijicu ili stalak gde ćete ponosno postaviti svoja uskršnja jaja – i uklopiće se kao poručene u to šarenilo! LUNA proizvodi su idealan poklon za svakoga ko želi da brine o svom licu na pravi način, prema savremenim preporukama za negu lepote. LUNA play plus, koja za minut dnevno, ujutru i uveče, dubinski čisti kožu, može se naći u svim dm- drogerijama širom Srbije, a svi ostali proizvodi dostupni su na stranici foreo.com.

ZEKA KAO INSPIRACIJA

Osvrnimo se na još jedan uskršnji simbol. Verovatno niste razmišljali da baš svakome možete pokloniti pravog zeca kao kućnog ljubimca, ali zato su pokloni inspirisani ovom preslatkom životinjom vrlo simpatični. U skladu sa idejom da brinete o zdravlju i svojoj okolini, potrudite se da izbegnete plastične drangulije i opredelite se za maštovite keramičke šolje, činije ili višenamenske kutije u obliku zeca koje će ulepšati prostor u domu vama drage osobe.

ZDRAVI USKRŠNJI SLATKIŠI

Da, čokoladna jaja i zečevi mame nas na svakom ćošku. Zato iskoristite priliku kada pripremate bogatu trpezu, uz nezaobilazan dezert, da osmislite sopstvene ukusne slatkiše. Recept je, naravno, samo stvar vaše mašte – kako zamišljate zdravu smesu sa bademima, orasima, voćem itd. Smesa treba da bude kompaktna za pravljenje slatkih jaja ili za punjenje modlice u obliku zeca. Na kraju, slatkiše držite van domašaja dece, jer mogu nestati pre nego što ih poklonite dragoj osobi.  Uskrs je praznik kome se radujemo uz šarene boje i ukrase – pripremite svoje poklone i uživajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *