GRAND KAFA POKLONILA PREDSTAVU LJUBITELJIMA POZORIŠTA

Zahvaljujući Grand kafi, oni koji uživaju u pozorištu i kafi imali su divnu priliku da provedu nedeljno veče gledajući čuvenu predstavu pozorišta Atelje 212 „Slavna Florens“. Izvođenje predstave je u nedelju, 26. maja bilo posebno, kako je Grand kafa odlučila da svojim vernim potrošačima obezbedi specijalan ugođaj – cela pozorišna sala bila je rezervisana samo za njih!

Grand kafa već decenijama svakodnevno poklanja miris i ukus prave sveže mlevene kafe, a sada je kao ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212 beogradskoj publici omogućila i uživanje u ovom sjajnom pozorišnom performansu.

Publika je smehom i aplauzom oduševljenja ispratila predstavu koju su maestralno izveli Gorica Popović, Tamara Dragičević i Ivan Mihailović, i time pokazala da je uloga Grand kafe u očuvanju i razvijanju pozorišne kulture itekako važna i uspešna.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA