Prezentacija nove M design kolekcije – “Love Mystical Balkan”

Otvaranje izložbe – prezentacije nove kolekcije brenda M design pod nazivom LOVE MYSTICAL BALKAN održava se u Mikser House-u  (Karađordjeva 46, Beograd) – galerijski deo, u nedelju 13. novembra u 19.00 časova. Izložba će trajati sve do 18. novembra u 15h.

Ovaj put vam M design na čelu sa dizajnerom Milicom Petrović predstavlja treću po redu kolekciju “Love Mystical Balkan” koju čine stvari koje koristimo u svojoj svakodnevnici, enterijerski tekstilni aksesoar, ali sa jednim posebnim umetničkim pristupom. Ovaj put će na izložbi biti premijerno predstavljeni i novi proizvodi koji su uvršteni u kolekciju. Kao inspiracija za najnoviju kolekciju, kao što i naziv govori poslužio je Balkan, kao i staroslovenski simboli. Mističnost ovog dela sveta je autora navela da ga prikaže u svom radu i preoblikuje i predstavi u jednoj sasvim modernoj priči. Uz široku simboliku Balkana, misterija istog takođe se provlači i kroz sam kolorit. Svetle i tamne površine kao simbolika svetlosti i tame, igra dobra i zla i crvene površine koja predstavlja ljubav i pozitivnu energiju. Uvođenjem upravo ove tople crvene boje nastaje potreba da se sa svima podeli dobra energija i predstavi da je sklad ključ dobrih vibracija.

Ovo je prava prilika za sve ljubitelje dobrog dizajna da na vreme rezervišu i poruče svoj unikatni komad proizvoda i učine svoje enterijere posebnim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA