Gde ići? Gradski vodič

Igrajmo za život 02. i 03. decembra

Velika dvodnevna humanitarna žurka ”Dance4Life” biće održana 02. i 03. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma.

mario-juresic

Uz pomoć Grada Beograda i Ministrastva zdravlja, grupe prijatelja ”Pošto život”, ”Beat” i ”Za Manju” (4Manya) udružile su snage oko zajedničkog cilja – igranja za život. Ideja je da se organizuje velika žurka u nameri da se prikupe sredstva za hitno lečenje dvadesetdevetogodišnjeg Marija Jurešića i kupovinu medicinskih alata neophodnih za lečenje obolelih u Srbiji.

Kroz različite akcije u prethodnih mesec i po dana sakupljeno je 135 000 evra za Marijevo lečenje. Kampanji je prihvaćena sa velikim entuzijazmom, pa su se priključili brojni mediji, kao i mnoge poznate ličnosti, Ipak, i pored izuzetnog odziva građana, potrebno je još 55 000 evra. Iz tog razloga kampanja ”Podrži život” nastavlja sa svojim aktivnostima.

#postozivot nalepnice SMS 5x5 02

Karte za žurku su u prodaji online putem linka goo.gl/96KXCw, direktno na glavnoj blagajni DD Tickets u Strahinjića Bana 22, telefonskim putem na brojeve 011 408 34 38 ili 0700 330 330 i u svim WinWinShop poslovnicama širom Srbije. Cena jednodnevne karte u pretprodaji je 500 dinara, a ulaznicu za oba dana možete kupiti po ceni od 800 dinara. Sva sredstva od ulaznica i pića namenjena su lečenju Marija Jurešića i kupovini medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji.

Takođe, akciju možete podržati slanjem SMS poruke sa tekstom 3030 na 188. Cena poruke je 100 dinara.

Više informacija možete pronaći na Fejsbuk strani ”Pošto život?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *