Energija prirode po vašem ukusu- Nini detox

Letnji period često zna da nas inspiriše na promene i motiviše na brigu o sebi i svom telu. Leto je stiglo, a da li ste vi stigli da svoj organizam i telo pripremite za vrele dane i odlazak na more? Ukoliko razmišljate o tome, predlažemo vam upotrebu detox sokova kao najefikasniji način da Vaš organizam osvežite i očistite od toksina, i to za samo nekoliko dana.

Nini Detox sokovi će vam pružati jedinstvenu mešavinu energije iz prirode. Pažljivo birane kombinacije voća i povrća zajedno kreiraju izuzetno ukusne sokove koji će vas osvežiti u letnjim danima i obogatiti vaš organizam neophodnim nutritijentima. Njihovom upotrebom poboljšaćete varenje, eliminisati toksine, osećati se bolje i biti zdraviji.

2017-AHA-NiniDetox-2048px-NK-2
NINI DETOX OAZA NA VRAČARU

U srcu Vračara, u ulici Koče Kapetana 36, čeka vas Nini Detox prodavnica u kojoj možete pronaći sok po vašem ukusu ili odabrati odgovarajući detox program za sebe. Standardni detox paket podrazumeva 5 pretežno voćnih sokova koji se gustiraju na svaka 3 sata tokom dana, dok Slim fit paket čini 5 sokova od povrća, koji se konzumiraju na isti način. Svi Nini Detox sokovi su prirodni, pravljeni od hladno ceđenog voća, bez dodatka konzervansa i aditiva. Preporučujemo da ih čuvate u frižideru na temperaturi do 4 stepena i upotrebite u roku od 3 dana, jer dobre stvari kratko traju.

2017-AHA-NiniDetox-2048px-NK-6
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI PUTEM TELEFONA: 062 36 00 36, SAJTA: WWW.DETOX.RS ILI INSTAGRAM PROFILA #NINIDETOX.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA