Anti-age savetnik

VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT – NOVI SAVEZNIK U OČUVANJU VAŠE LEPOTE U NAJBOLJIM GODINAMA

Iz Laboratorija Vichy stiže svakodnevni hranljivi tretman u balzamu čijom se redovnom primenom ublažavaju znakovi starenja, učvrščuje i poboljšava tekstura kože vrata i dekoltea, i preoblikuju konture lica. Proizvod je namenjen svim damama koje se bore protiv znakova starenja, kao i onima koje prolaze kroz menopauzu.

Beograd, 18. mart 2019. – Starenje je neizbežno, i iako je prirodan proces koji treba prihvatiti otvorenog uma i bez gorčine, ne znači da ne postoje načini kako ga usporiti i ublažiti. Ovo se odnosi i na kožu – sa godinama pad nivoa estrogena i kolagena u organizmu i delimično smanjenje potkožnog masnog tkiva dovode do dubljih bora, naročito na obrazima, vratu i dekolteu, kao i oko očiju i usana. Uz bore, što je posebno izraženo ulaskom u pedesete i menopauzu, javlja se i opuštenost kože, odnosno gubitak definisanih kontura lica. Koža je zaista najstroži sudija, ogledalo i kritički svedok prolaska vremena, zato je nezi iste potrebno pristupiti promišljeno i ciljano.

Sa tom mišlju, svetski poznati kozmetički brend Vichy je u saradnji sa dermatolozima razvio inovativnu formulu NEOVADIOL PHYTOSCULPT, kao prvu Vichy negu namenjenu učvršćivanju kože vrata i preoblikovanju kontura lica. Njeni sastojci prirodnog porekla – biljni ekstrakt fitosterol iz lista divlje paprati i kompenzacioni kozmetički kompleks sa Proxylaneom i hijaluronskom kiselinom – poboljšavaju tonus i gustinu kože vrata i dekoltea i učvršćuju i definišu konture lica, vraćajući mu svežiji i mladalački izgled. Kao deo svakodnevne jutarnje i večernje rutine, nova formula postiže najefikasnije rezultate, što su Vichy-ju dokazala sprovedena istraživanja. 

Naime, kroz kliničke studije čak 87 odsto ispitanica potvrdilo je da im je koža na dodir čvršća i glatkija, tanke linije su manje vidljive, dok je opuštenost kože lica, vrata i dekoltea smanjena za 25 odsto. Ovakvi rezultati pokazuju da je Vichy prepoznao potrebe žena koje, usprkos brzom tempu života i svakodnevnim obavezama, i u kasnijim životnim razdobljima teže negovanom izgledu. Za dame koje su već otkrile sve izazove menopauze Vichy u okviru Facebook grupe #NEMA PAUZE U MENOPAUZI, pruža razne savete i iskustva kako su pedesete prelepo razdoblje u životu svake žene, što će NEOVADIOL PHYTOSCULPT samo potvrditi. 

Odlike novog Vichy-jevog svakodnevnog tretmana u balzamu su i lagana, nelepljiva struktura, i brzo upijanje. Posle nanošenja tretman se upija u kožu za idealnu masažu vrata i lica, a nakon što se ohladi njegova tekstura pretvara se u sloj koji podiže i učvršćuje kožu. Osećaj prijatnosti prilikom nanošenja i dugotrajni efekat su zagarantovani, a ukupni efekat zasigurno neće proći neprimećeno. 

Neobavezujuća preporučena maloprodajna cena: 

Neovadiol Phytosculpt dnevna nega:  3.366,14  RSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *