Decembar u Zvezdara Teatru

Spreman je i poslednji repertoar u ovoj godini. Na repertoaru se pored ostalog nalazi i nova predstava čija je dramatizacija nastala prema romanu Ivane Dimić “Arzamas”, u režiji Ljiljane Todorović u kojoj igraju Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović.

Predstava “Osama – Kasaba u Njujorku” slavi jubilej – pedeset izvođenja.

Fotografija sa predstave “Osama Kasaba u Njujorku”, autor fotografije: Nikola Vukelić

U goste iz Zaječara dolazi predstava “Petra”, čiju je dramatizaciju prema motivima Ričarda Lorca uradio Irfan Mensur koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Tanja Bošković, Viktorija Arsić, Nataša Petrović i Lana Karaklajić.

Zvezdara Teatar će ugostiti i putujući Teatar Vihor koji će predstavom “Teško je reći zbogom” Mira Gavrana proslaviti četvrti rođendan i obeležiti pedeseto izvođenje predstave. Reditelj je Marija Lipkovski, a igraju Nina Janković, Ivan Mihailović i Nevena Vukes.

Godinu, tradicionalno, već više od dvadeset godina Zvezdara Teatar završava sa humanitarnom večeri poezije Matije Bećkovića za koje neprekidno vlada veliko interesovanje.

Iskoristite decembar i pogledajte neku od predstava ili obradujte člana porodice ili prijatelja parom karata ili poklon vaučerom.

Karte možete kupiti i na sajtu www.zvezdarateatar.rs


Repertoar za decembar 2019. godine
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA